După Crucea şi Adamclisi, firma constănţeană Opal Construct a mai câştigat o licitaţie pentru realizarea unei eoliene şi a unei instalaţii de biogaz, în comuna Deleni. Potrivit anunţului de atribuire, contractul încheiat de administraţia locală şi firma Opla Construct are ca scop execuţia lucrărilor pentru implementarea proiectului „Eficientizarea consumului de energie electrică pentru comuna Deleni, jud. Constanţa“, proiect finanţat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice. În termenul legal, două firme au depus oferte pentru a realiza investiţia estimată de către Primăria deleni la 3.513.719 lei, iar cea a firmei constănţene Opal Construct a fost declarată câştigătoare. Preţul oferit de societatea câştigătoare este de 3.019.719 lei.

Lucrările pentru acest proiect constau în construirea şi instalarea unui sistem eolian de producere a energiei electrice de 200 kW şi a unei instalaţii de producere a biogazului de 100 mc.

Opal Construct a mai câştigat, în această vară, contracte similare la Crucea, unde realizează investiţia pentru 3,37 milioane lei, şi la Adamclisi, pentru 3,162 milioane lei.

În 2012, firma a executat mai multe lucrări pentru Ministerul Apărării, iar în 2013 a câştigat licitaţia pentru construcţia Clubului Nautic din Mangalia. În acest an, i-a mai fost atribuit un contract de lucrări finanţat din fonduri europene, respectiv realizarea unui parc de recreere la Eforie.